طرز تهیه بال مرغ عسلی
اگر به بال مرغ علاقه داشته باشید احتمالاً روشهای مختلف کباب کردن بال مرغ را می داند اما در این مقاله از مجله آشپزی قصد داریم یک دستور تهیه ویژه برای بال مرغ را آموزش دهیم.
به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ اگر این دستور پخت ساده بال مرغ عسلی که آورده ام مرحله به مرحله انجام دهید می توانید این غذا را درست مثل غذاهای آماده بیرون ترد و لذیذ درست کنید.
مواد لازم برای بال مرغ عسلی:
- ۱۸ – ۲۰ عدد بال مرغ
- ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- ½ قاشق غذاخوری فلفل قرمز
- ½ قاشق غذاخوری فلفل لیمویی
- ۱ قاشق چای خوری پودر پیاز
- ۱ قاشق چای خوری آویشن
- ۱ قاشق چای خوری نمک
- ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
- ½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
- ۱ قاشق چای خوری نشاسته ذرت
- ¼ فنجان عسل
- آب نصف لیمو
طرز تهیه با مرغ عسلی:
ابتدا بال های مرغ را هر مدل که دوست دارید اسلایس کنید.
در یک ظرف بزرگ تمام مواد خشک و ادویه ها را با هم مخلوط کنید.
سپس عسل و آب لیمو را به مواد خشک اضافه کرده و خوب هم بزنید.
بال ها را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم زنیم تا همه بال ها به مواد آغشته شود. سپس آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. هر چه بیشتر در یخچال قرار دهید بهتر است.
فر را از قبل روی ۴۰۰ درجه گرم کنید و بال ها را روی سینی سیمی فر قرار دهید. زیر سینی را با فویل بپوشانید و بقیه مواد را روی بال ها بریزید.
سپس بال ها را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر بپزید (مدت زمان پخت بستگی به فر دارد) در حین پخت بال ها را پشت رو کنید تا همه قسمت های بال قهوه ای طلایی شود.
نظرات شما عزیزان: